🏅 Pravilnik o zasebnosti 🌐

Kdo smo

Predlagano besedilo: Naš naslov spletišča je: https://perc.ddns.net – Privatno mesto (Boris Perc Admin)

Računalniška Skupnost 3Piramide Studio 1989 Portorož, Slovneija začetki segajo v leto 1985 s prvimi računalniki Sinclair Spectrum, Comodore in kasneje v letu 1989 prvi PC intel procesro 80386 prvi pravi trdi disk 840-MB, itd…

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Komentarji

Ko obiskovalci na spletnem mestu puščajo komentarje, zberemo podatke, ki so prikazani v obrazcu za komentarje, pa tudi IP-jev naslov in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Anonimni niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (ki se imenuje tudi hash), bo morda na voljo storitvi Gravatar, da preverite, ali ga uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je slika vašega profila vidna javnosti v okviru vašega komentarja. Za spremenit sliko profila na tem spletnem mestu odprite URL https://sl.gravatar.com/

Mediji

Če na spletno mesto naložite slike, se izogibajte nalaganju slik z vgrajenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izločijo vse podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu. To velja tudi za video posnetke, ki ste jih naložili na to spletno mesto npr. preko GSM aparata (pametni telefoni).

Kontaktni obrazci

Za kontaktne obrazce se uporablja Kali+Ninja Forms in naše skripte za kontakte in sporočila uporabnikov glede novosti ipd.

Piškotki

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, se lahko odločite, da boste v piškotke shranili svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto. To so za vaše udobje, da vam ob ponovnem komentarju ni treba več izpolnjevati svojih podrobnosti. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, s katerim bomo ugotovili, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo tudi nastavili več piškotkov, da bomo shranili vaše podatke za prijavo in izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa trajajo leto dni. Če izberete »Zapomni me«, bo vaša prijava vztrajala dva tedna. Če se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, bo v vaš brskalnik shranjen dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto navaja številko objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Izteče po 1 dnevu.

Vdelane vsebine z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelane vsebine z drugih spletnih strani se obnašajo povsem enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analize – Google Analytics

To spletno mesto uporablja Google Spletne Analize katere so dostopne vsem uporabnikom tega mesta pod pogojem, da vaš epoštni račun S-Admin doda v Google Analize. Spletno mesto uporablja tudi WebAnalizer in ostale naše skripte za analiziranje mesta in vpogled dejanskega stanja.

S kom delimo vaše podatke

Vaših osebnih podatkov ne delimo nobenemu tretjemu spletnemu mestu, vse podatke, ki jih objavljate v vaših oglasih so prosto dostopne vsem preko google, bing, ipd.. spletnih iskalnikov

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki obdržijo v nedogled. Tako lahko morebitne nadaljnje komentarje samodejno prepoznamo in odobrimo, namesto da jih držimo v čakalni vrsti za zmerjanje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), shranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo, v njihov uporabniški profil. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Skrbniki spletnih strani si lahko te podatke tudi ogledajo in uredijo.

Kakšne pravice imate nad svojimi podatki

Če imate na tem spletnem mestu račun ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kamor pošljemo vaše podatke

Komentarje obiskovalcev je mogoče preveriti s pomočjo avtomatske storitve odkrivanja neželene pošte.

Vaši kontaktni podatki

Vaši kontaktni podatki osebni niso vidni, vendar v vseh objavah oz. oglasih so dani podatki vidni vsem obiskovalcem.

Dodatne informacije

Kako varujemo vaše podatke

Vaše podatke varujemo z veljavnimi varnostnimi certifikati in s programsko opremo za kriptiranje izhodnih informacij – samo da uporabnike našega strežnika in S-Administratorje oz. spletne ter super administratorje Piramide Studio NET Strežnikov.

Kakšne postopke za kršitev podatkov imamo

Kršenje kakršnih koli naših smernic in pravil prijavite takoj na naš epoštni naslov pyramide.company@gmail.com ali S-Admin boris.perc@gmail.com in / ali na naš epoštni račun tega strežnika (zaradi varnosti se ga ne bo objavilo preveč nezaželene pošte) Epoštne naslove administratorjev strežnika boste dobili v nadzornih ploščah in forumih (Privat)

Od katerih tretjih oseb prejemamo podatke

Prejemanje podatkov tretjih strežnikov je blokirano, na tem strežniku se prejemajo le podatki naših slovenskih strežnikov privat PCS-NET lokacija Lucija in ostali strežniki timov HTU in UITW org. EU

Kakšno avtomatizirano odločanje in / ali profiliranje počnemo z uporabniškimi podatki

HomeCraftSoft@2000 Spletne aplikacije in HandCrafted Software samostojna programska oprema – PCS@1989

Zahteve za razkritje industrijskih predpisov

Jih nimamo… Vse naše spletne aplikacije in programska oprema ter tudi vse spletne storitve so brezplačne in brez obveznosti.

Translate »