GitHub Source: Prenesi si s klikom tukaj Enostavni PHP Požarni zid


Navodila za namestitev php Požarni Zid za vaše odprtokodne spletne aplikacije na podlagi php/SQL, katerakoli, sami lahko dogradite skript ali ga modificirate po svoje, po želji – to so osnovne nastavitve:

1. Prenesete in odpakirate datoteko enigmaphpfirewall_16.zip

2. Za namestit požarni zid prenesite mapo enigma v vaš FTP račun, kjer imate nameščeno spletno aplikacijo, ponavadi je to /htdocs/ ali /home/ ali /www/ odvistno od vašega gostovanja in postavitve strežnika, če niste lastnik strežnika je ponavadi mapa /htdocs/.

3. Ko ste odpakirali zip datoteko v mapo ali prenesli zapakirane datoteke v mapo: /htdocs/enigma/ zdaj samo še v vaši datoteki /htdocs/index.php dodate sledeči skript, da vključite požarni skript:

<?php 
define('PHP_FIREWALL_REQUEST_URI', strip_tags( $_SERVER['REQUEST_URI'] ) );
define('PHP_FIREWALL_ACTIVATION', true );
if ( is_file( @dirname(__FILE__).'/enigma/firewall.php' ) )
	include_once( @dirname(__FILE__).'/enigma/firewall.php' );

4. Ko ste kopirali npr. v vašo index.php datoteko spletnega mesta to kodo zgoraj za aktivacijo požarnega zida, zdaj je najbolj pomembno še da v mapi /enigma/logs.txt spremenite datoteki pooblastila na 777

Za nastavitve požarnega zida glejte datoteko /htdocs/enigma/firewall.php LAHKO SPREMINJATE NASTAVITVE SAMO DO LINIJE 33, ZA TOČNE POTI NA VAŠEM STREŽNIKU SPREMENITE POTI V LINIJI 299 OZ. 300!!! POŽARNI ZID PHP – POVEŽITE GA ŠE Z Fail2Ban /home/www/enigma/logs.txt pot!!! NE POZABIT DATOTEKI logs.txt spremenit pooblastila v 777


Obvezno uporaba naših VPN ali Proxy strežnikov, kadar dostopate do naših Admin. Plošč izven Slovenije!!!

Nikoli ne forsirat s prijavami, ker vas bo katerikoli naš strežnik zaklenil, v primeru zaklepa vašega IP trikrat zapored Napaka sporočilo NinjaFirewall ID napake – pošljite epošto na sporočilo z št. napake ID:

pyramide.company@gmail.com

PercNETForumiAudioMediaOglasiWEBDiskDDLeWDiskMServerPSTubePSDDLMediaPSMForumsPSMediaPCSNETMedia