Ponudnik dinamičnih domen brezplačno ZDA – USA za osebno uporabo ali poslovno uporabo stroški zanemarljivi – najcenejši ponudnik dinamičnih domen. Poglejte si podrobne podatke in njihovo ponudbo na nihovih info straneh URL: https://www.noip.com

Odlično za vašo Scado kjerkoli po Sloveniji oz. vaši poslovni enoti ali privatni objekt – IP kamere, Full nadzor Objekta,… WEB SCADA – če imate na lokaciji dinamični internet nič hudega, registrirajte premium račun in si kjerkoli na dinamiči internetni povezavi oz. dostopu do interneta postavite dostop npr. IPCam preko domen, ki ste jih registirirali za vaše potrebe.

Potrebujete domeno za vašo osebno uporabo, ni problemov za Windows OS si poberite program ali za vaš Linux OS, ne potrebujete fiksnega IP naslova.

Nastavitve za vaš domači strežnik ali kjerkoli zakupljen, so zelo enostavne. Za kakršno koli vprašanje se obrnite na njihove nadzorne plošče in pošljite vaš problem, če se pojavi. Lahko pa tudi tukaj nas vprašate karkoli glede noip.com in vam bomo pomagali po najboljših močeh, preko TeamViewerja ali preko naših nadzornih plošč.

Večina nas oz. vas uporablja usmerjevalnike TP-Link (router) tako, da si lahko to že doma brez njihovih aplikacij nastavite v admin plošči usmerjevalnika pod menijem – Security – Apps & Games – DDNS izberete noip.com in vpišite vaše pristopne podatke, ne potrebujete namestiti njihovih aplikacij za Windows ali Linux OS – Strežnike.

Za podrobnejše informacije glede namestitev se obrnite na naše Forume, Bloge in strani skupnosti. V nadzorni plošči DDL Enigma in WordPress imate na razpolago komplet postavitev vašega poslovnega strežnika ali osebnega (Linux, Windows,….)

Priporočam, da si zakupite premium računa pri noip.com še posebej, če uporabljate vaš domači strežnik za poslovno uporabo!

Kateri ponudnik dinaničnih domen je boljši noip.com ali dyn.com?

Vsekakor priporočam vsem noip.com, boljši tim, ki skrbi za svoje klijente in vam ponuja bistveno cenejše storitve kakor https://account.dyn.com/!!!

Testirano in preverjeno noip.com svetujem za vsakega, bodisi privatno uporabo ali poslovno, vsekakor pa za poslovno uporabo zakupite obvezno premium račun noip.com!!!

Enostavno boste posredovali na splet pero vaše domene katerikoli domači ali poslovni IP (dinamično ali fiksno omrežje). Vaša IP kamera bo od zdaj dalje dostopna preko vaše noip.com domene.


Poberite si za vaš OS v kolikor nima vaš svičer oz. router nastavitve noip.com DDNS in namestite aplikacijo.

Primer namestitve za Linux OS:

cd /usr/local/src/
sudo wget http://www.no-ip.com/client/linux/noip-duc-linux.tar.gz
sudo tar xf noip-duc-linux.tar.gz
sudo rm noip-duc-linux.tar.gz
cd noip-2.1.9-1/
sudo make install

vpišite vaš noip.com email, s katerim ste registrirali vaš račun in kodo!

Zdaj dodajte še to v avtomatični zagon:

cd /etc/
sudo nano rc.local
#sudo noip2
## dodaš v autostart programi: rc.local spodnjo direktivo:
sudo noip2


V kolikor uporabljate Windows OS namestite aplikacijo vpišite vaše podatke in nastavite da se ob ponovnem zagonu OS aplikacija avtomatično štarta, kot se naredili npr. za vaš Windows Apache/SQL server Xampp aplikacija

Kako si namestit na naš star računalnik Windows OS ali Mac OSX – WordPress predstavitev Podjetja – XAmpp in noip.com

PercNETForumiAudioMediaOglasiWEBDiskDDLeWDiskMServerPSTubePSDDLMediaPSMForumsPSMediaPCSNETMedia