Media Server – Piramide Studio NET

Navodila za uporabo naših medijskih spletnih aplikacij – Audio/Video Server – Piramide Studio NET

perc.ddns.net – privatno omrežje – Piramide Studio NET

Direktno lahko poslušate in nalagate različno muziko preko URL: https://pcs.sytes.net/ brez kode – WEB mp3Player oz. Spletni mp3Predvajalnik – V Glavnem meniju izberi “Local Player (mp3 player)” in kliknite na gumb “Login“.

V glavnem meniju za nalagat muziko izberete “Options” in “Upload and import tracks“, naložite vašo muziko ali album na naš JAVNI DISK – “Počakajte, da se naloži do konca obvezno!!! (100%) prenos končan oz. Upload Finish”. Za aktivirat vašo muziko oz. albume, ki ste jih naložili zdaj v meniju “Options” kliknite na “Scan file system for tracks“, da se ažurira baza podatkov naloženih datotek – V glavnem meniju uredite vaše albume oz. naloženo muziko ter za posredovanje vašega albuma preko spleta vsakemu uporabniku, ki bo izbral vašo javno listo, ki ste si jo uredili za javno “Non-Stop” predvajanje vaše izbrane liste oz. seznama albumov. Za to funkcionalnost aktivirat se odjavite “Options” in “Logout” ter izberite v glavnem meniju “Remote Player (remote mode)” in kliknete na ikono “Login” v polje “Create a new remote player” vpišite ime vašega oddaljenega spletnega predvajalnika karkoli npr. “Moja Best Muzika 1966” ter kliknete na gumb “Create“, zdaj si tako ustvarite kolikor hočete vaših radio postaj oz. oddaljenih predvajalnikov vaše muzike po izbiri ter vsak vaš “Javni prenos playliste oz. Remote Player vaših izbranih komadov” povežite v glavnem meniju “Local Player (mp3 player)” tako, da npr. ustvarite vaše sezname predvajanj v meniju klikni “PlayLists” in “Create new playlist” ter vpišete ime za vaš seznam predvajanja npr. “MojaLista1966”, kliknete na ustvarjen seznam oz. playlist in v desnem kotu kliknete na ikono “+” izberite vaše naložene datoteke oz. komade po izbiri za ta seznam oz. Vašo radio playlist-o. Zdaj za aktivirat oddaljeno predvajanje vaše liste oz. seznama muzike klikni v skrajno zgornjem-desnem kotu na ikono “>” Play (Show playlist) ter izberete vaš seznam predvajanja in kliknete na jeziček meni “Remote Player” in izberete vašo “PlayList-o” oz. seznam predvajanja. Klikni centralni gumb “play” (spodaj sredina) vaš seznam se bo nenehno predvajal na vašem kanalu.

Za vse dodatne informacije sledite našim privatnim info stranem ali si registrirajte vašo epošto na info predale ter avtomatično obveščanje glede novosti in novimi funkcijami oz. storitvami, ki jih ponujamo.

Piramide Studio @ 1989-1999 Audio Production - HomeCraftSoft@2000-2022 WEB Apps

 

PercNETForumiAudioMediaOglasiWEBDiskDDLeWDiskMServerPSTubePSDDLMediaPSMForumsPSMediaPCSNETMedia

 

ClassicFM📻Radio