V kolikor se vam pri dostopu v glavne nadzorne plošče in administracijske plošče pojavi takšno sporočilo:

ali takšno spodaj za uporabnike VPN-Proxy Server HandCrafted Software (Win, Linux, Android OS)

To pomeni, da uporabljate za dostop do naših internih strežnikov omrežje izven Slovenije, ter da vaš IP in MAC naslov ni v naši bazi odobrenih računalnikov za dostop. V kolikor se povezujete na to omrežje izven Slovenije je obvezna uporaba programske opreme VPN-Proxy Server Enigma, katerega si lahko namestite za vaš WinOS, LinuxOS, AndroidOS vendar nikakor pa ne za MacOS, saj niso odobrili naše programske opreme pri Machintosh, ker potrebuje specialna dovoljenja Admin!!!

Strežniki na IP 89.212.137.96 niso namenjeni za javno uporabo in so se zaradi vdora v naše sisteme oktobra 2021 zaklenili v celoti! Omrežna hitrost teh strežnikov je bistveno slabša kakor povezava in uporaba naših strežnikov HTU_11_Si_EU, HTU_16_Si_EU ter HTU_22_Si_EU (Portorož, Izola, Koper)

Slika zgoraj strežniki IP 89.212.137.96 (strežnik Portorož, Lucija) zato je bolje, če se povezujete na naše omrežje preko naših navideznih strežnikov in VPN omrežij kateri imajo minimalno 100-100 Mbit/s hitrosti in več:

Vsi naši strežniki so povezani preko naših VPN/Proxy strežnikov lokacija Nizozemska, Švica, ZDA, Kanada, Velika Britanija, Finska, Danska, Nemčija,… to ne velja za te strežnike privatna uporaba IP: 89.212.137.96

HTU_11_SI_EU (100-100Mbit/s) strežnik povezava z USA strežnikom VPN/Proxy, katerega morate uporabiti, kadar se povezujete na to omrežje izven Slovenije!!! Lokacija tega strežnika je Portorož, vendar najmočnejši oz. najhitrejši je HTU_22_SI_EU lokacija Koper za Slovenijo, vendar so vsi komercialni strežniki izven Slovenije, kateri so povezani z našimi privatnim strežniki še 2 do 10 krat močnejši, lokacija Nizozemska, Švica, Anglija in nekaj tudi iz Amerike, ter ostale države, kjer smo lastniki ali solastniki omrežja oz. strežnikov!!!


Ta vsebina je namenjena samo registriranim uporabnikom. Prosim prijavi se.

PercNET Forumi Audio Media Oglasi WEBDisk DDLeWDisk MServer DDLMedia DDLMedia DDLMedia FIREWALL


PercNETForumiAudioMediaOglasiWEBDiskDDLeWDiskMServerPSTubePSDDLMediaPSMForumsPSMediaPCSNETMedia